En ole pystynyt kirjoittamaan blogiin mitään vuosikausiin. Syy on se että vuonna 2012 meille syntyi 2 ihanaa tyttöä ja perhe-elämä on sen jälkeen vienyt kaiken energian ja vapaa-ajan. Vasta nyt kun tytöt ovat jo 3 vuotiaita tartuin taas kynään ja haluan todistaa kuinka Isäni Taivaassa on ollut koko ajan tukenani kaikki nämä vuodet! Viime vuosina on tapahtunut suuria muutoksia esim. työ ja asunto asioissa ja Jumalan ihmeellinen apu näissä tapahtumissa saa yhä ihoni kananlihalle kun ajattelen niitä! Jos jakaisin kaiken mitä on tapahtunut, tästä tulisi aivan liian pitkä, kerron nyt vain miten asiat ovat menneet täydellisesti viimeisen vuoden aikana.

Alkutilanne oli tämä: Meillä oli unelma laittaa lapset kristilliseen kouluun ja päiväkotiin, halusimme käydä vaimoni kotimaassa Etelä-Amerikassa (vaikka rahaa ei ollut säästössä yhtään) isomman asunnon ja irti veloista. Asuimme aso-asunnossa, joka oli kolmio, kaukana kaupunkimme kristillisestä koulusta, kristillistä päiväkotia ei edes ollut koko kaupungissa.

Viime vuonna, aivan yllättäen, uskon että Pyhän Hengen johdattamana ajankohtana irtisanoin aso-asunnon (jossa oli 3 kk irtisanomisaika), saimme käyttöön asunnossa kiinni olleen sievoisen summan. Muutimme Hengen johdattamina ”väliaikaiseen asuntoon” johon emme olisi järjellä ajatellen muuttaneet, se oli edullinen, asunnosta oli kuitenkin vain 9 min matka autolla kristilliselle koululle. Saimme heti maksettua auton, olimme velattomia! Ostimme lennot Etelä-Amerikkaan, ja työnantaja suostui helposti siihen että pitäisin kesälomani etukäteen talviloman yhteydessä ja että ottaisin lisäksi palkatonta muutaman viikon. Lisäksi kuulin että Kristillisen koulun yhteyteen aiottiin rakentaa kristillinen päiväkoti, se valmistui juuri siksi kun lapsemme menivät päiväkotiin kun vaimoni palasi hoitovapaalta töihin! Kaikki lapsemme pääsivät siihen. Olimme talvella 2 kk Etelä-Amerikassa. Sain siellä opettaa väkevästi Jumalan Sanaa parissa kokouksessa ja virkistyä. Heti Suomeen palattuamme, löysimme unelmiemme vuokra-asunnon aika läheltä kristillistä koulua, se on rivitalo neliö, ja vaikka Vuokraturvan esittelyssä oli paljon ihmisiä, he valitsivat meidät! Asunto on ollut meille halvin sitten kaksion jossa asuimme ennen kun menimme aso-asuntoon! Ja nyt kun olemme molemmat töissä, asumistuki lakkaa mutta se on silti edullinen. Muutot ovat aina raskaita mutta olen nykyiseltä ammatiltani jakeluautonkuljettaja ja sain muuttoautot edullisesti ja pystyin ajamaan itse, muuttolaatikot saimme ilmaiseksi ja pahvilaatikkoja helposti työpaikaltani. Muuttojen yhteydessä pääsimme eroon kaikesta turhasta roinasta ja vaihdoimme monet huonekalut parempiin. Kristillisellä koululla olemme tavanneet paljon tuttuja vuosien takaa ja tulevaisuus näyttää kaikin puolin hyvältä! Tässä tapahtuneita asioita vain pääpiirteissään.

On helppo hymyillä, elämä Jeshuassa Messiaassa on vain niin hienoa. Se ei ole ongelmista vapaata tai mitään luxus-elämää, mutta se on elämää jossa kaikki mitä tapahtuu on meidän parhaaksemme, täydellisin ajoituksin, ja paras on aina edessä, ikuinen elämä Uudessa Maassa, missä Israelin Jumala, Isäni, pyyhkii kaikki kyyneleet silmistäni!