Se mitä näemme ei ole kaikki. Henkimaailma on todellisuutta. On käsittämätöntä miten nykypäivän ihminen varsinkin materialistisissa länsimaissa on tästä tietämätön tai sivuuttaa asian olankohautuksella. He jotka ovat sotkeutuneet spiritismiin, New Age:en, ufoihin, itämaisiin uskontoihin ja muihin okkultistisiin menoihin tietävät että tämä on todellisuutta ja että tällä on merkitystä. He myös tietävät että esimerkiksi seuraavat asiat ovat todellisuutta: transsiin vaipuminen, automaattikirjoitus tai -puhe, ruumiistapoistumiskokemukset, poltergeist- ja materialisaatioilmiöt.

Monet heistä jotka ovat sekaantuneet näihin asioihin eivät koskaan palaa kertomaan kuinka kauheaa se lopulta oli, he ovat pahojen henkien sokaisemia ja sitomia ja ovat usein menettäneet täysin arviointikykynsä, kuolemaansa asti, joka voi tulla minä hetkenä hyvänsä. Mutta on joitain jotka ovat vapautuneet ja todistavat tästä muille, minä olen yksi heistä, mutta kuinka moni haluaa kuunnella?

Tiede ei ole pystynyt selittämään elämän alkuperää. Silti aukkoja täynnä olevaa typerää kehitysoppiteoriaa ja alkuräjähdysteoriaa pidetään totuutena. Uskominen näihin vaatii suurta uskoa. Mutta uskoa mihin? Valheeseen?

Jo vilkaisu meitä ympäröimään maailmaan pitäisi riittää vakuuttamaan meidät että on olemassa Luoja, joka on luonut kaiken. Voisin esitelmöidä tunteja ihmisen monimutkaisuudesta, solumoottoreista, atomien koossapysymisestä ja muusta sellaisesta, mutta asia on lopulta yksinkertainen.

Jos suostumme myöntämään tämän tosiasian, että on olemassa Jumala, emme ehkä enää voisi sivuuttaa Häntä elämässämme. Mutta miksi pitäisi sivuuttaa?! Emmekö haluaisi tutustua tähän Jumalaan ja kysyä Häneltä vastauksia kysymyksiimme ja kuunnella mitä Hänellä on meille sanottavaa?

Vanhimmat Raamatun kirjat on kirjoitettu n. 4000 vuotta sitten ja niissä kerrotaan Jumalasta ja tapahtumista jotka arkeologiakin todistaa tosiksi. Nämä kertomukset ovat osa Juutalaisen kansan historiaa ja perimätietoa, ja olisi järjetöntä kiistää ne! Miksi emme siis etsisi vastauksia niistä?

n. 2000 vuotta sitten tapahtui jotain joka muutti maailman. Mies nimeltä Jeesus julisti ilosanomaa rakastavasta Jumalasta, mutta pahat ihmiset murhasivat Hänet, mutta Hän nousi kuolleista! Hänestä on kirjoitettu ja todistettu enemmän kuin mistään muusta historian henkilöstä, mutta silti epäilijöitä riittää. On myös merkittävää että elämällään ja kuolemallaan tämä Jeesus täytti kaikki messiaasta kertovat sadat profetiat jotka oli kirjoitettu profeettojen kautta. Emmekö siis uskoisi tähän mieheen ja haluasi kuulla mitä Hänellä on sanottavaa?

Hänen viestinsä oli että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus ja hyväksyttävä Hänet syntien anteeksisaamiseksi, jolloin Jumala ottaa meidät lapsikseen ja meillä on ylösnousemus ja ikuinen elämä. Eikö tämä ole ilouutinen; että on persoonallinen, armollinen Jumala joka rakastaa meitä kaikkia ulkokuoreen katsomatta?

Jumala ei luonut robotteja, vaan Hänen luoduillansa on vapaa tahto, myös enkeleillä. Niinpä eräs voimallinen enkeli nimeltään Lucifer, nousi kapinaan, ja sai puolellensa 1/3 osaa enkeleistä. Tästä lähtien on ollut käynnissä suuri taistelu; hyvä vastaan paha, jonka Jumala antaa jatkua määräajan, näyttääkseen oikeudenmukaisuutensa ja antaakseen kaikille mahdollisuuden valita puolensa. Koska paha ei kykene voittamaan Jumalaa, käy Hän sotaa Jumalan rakastettuja vastaan, se on, ihminen. Paha haluaa varastaa meiltä ikuisen elämän ja viedä mukanansa tuliseen järveen jonka Jumala vihassaan loi Saatanaa ja hänen enkeleitään varten. Tähän riittää se, että emme uskoisi Jeesuksen olevan Kristus ja Herra. Niinpä pimeyden voimat ovat tehneet läpi historian työtä Jeesuksen ja Raamatun Sanan vääristelemiseksi, usein tekeytyen valon enkeliksi, luoden esim. vääriä uskontoja kuten islamin, katolilaisuuden ja ateismin ja nakertaen Jeesuksen asemaa kaikella uskonnollisuudella ja vähätellen Hänen käskyjänsä.

Valitut, jotka uskaltavat luottaa uskossaan yksin Jeesukseen, saavat Jumalan kolmannen persoonan, Pyhän Hengen lahjaksi ja Hän johtaa uskovan kaikkeen totuuteen. Niinpä esim. vauvojen kastaminen, ihmisten palvonta ja kaikki säälittävät uskonnolliset muotomenot joita esim. katolilainen, anglikaaninen ja luterilainen kirkko noudattavat, paljastuvat vihollisen valheiksi, ja tuon pahan henkimaailman vääristelyiksi.

Mitä Jeesus opetti ei ole uskontoa, vaan henkilökohtainen elävä vuorovaikutus-suhde Kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Tämä on mahdollista ja tämän todistajaksi minäkin olen tullut.

Vaikka pimeyden henget meissä vastustaisivatkin tätä sanomaa ja tuntisimme epäilyä ja vastenmielisyyttä sitä kohtaan, jos vain kykenemme sanomaan "kyllä Jeesus" ja tunnustamaan olevamme syntisiä, Jumala muuttaa meidät. Elämä ei muutu helpommaksi, mutta meillä on rauha ja turva ja lupaus Kaikkivaltiaalta Jumalalta joka on luonut taivaan ja maan ja kaiken mitä niissä on, että Hän tulee pian noutamaan morsiamensa, seurakuntansa, ja saamme hallita ja iloita Kristuksen kanssa ikuisuuden maailmassa jossa ei ole syntiä ja sen tuomaa murhetta, joten varsinainen elämä ei ole vielä oikein alkanutkaan!

Jeesuksen tulo on päivä päivältä lähempänä. Oletko sinä valmistautunut tähän maailmanhistorian ehkä merkittävimpään tapahtumaan ? vai oletko sinä niitä jotka sanovat silloin vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme ja kätkekää meidät valtaistuimella istuvan kasvoilta ja Karitsan vihalta, sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut ja kuka voi sen kestää?"