2010 syksyllä ilmoitettiin että asumisoikeusasuntomme vastike nousee vuodenvaihteessa (taas) reilusti, ja aloimme harkita asunnon vaihtoa. Emme olisi kuitenkaan odottaneet että heti alkuvuodesta 2011 vaihtaisimme (asumisoikeus)asuntoa toiseen, isompaan ja parempaan, mutta halvempaan!   Jahve  kuitenkin yllätti meidät jälleen kerran näissä asunto-asioissa, ja millä tavalla!: Eräänä aamuna katselin ”vahingossa” (en ollut käynyt sivuilla tätä ennen kuukausiin) asumisoikeusfirman sivuja ja huomasin että siellä oli vapaana asunto samasta talosta jossa asuimme. En tiennyt että ilmoitus oli laitettu sivuille vain minuutteja/sekunteja ennen samana aamuna. Asunto oli ylimmässä kerroksessa ja paremmin varusteltu kuin se missä asuimme, muuten samankokoinen (lukuunottamatta yhteistä eteistä) kuin se missä asuimme mutta siinä oli ns. sivuasunto. Kysyin heti luonamme olleelta henkilöltä joka oli juuri etsimässä vuokrayksiötä että kiinnostaisiko se sivuasunto, ja hän sanoi että kyllä ja laitoin asunnosta hakemuksen sisään vaikkakin järjestysnumeromme oli aika tuore ja emme odottaneet paljoa. Kuitenkin, pian saimme yhtiöltä tarjouksen asunnosta ja kävimme katsomassa sitä, tykkäsimme ja otimme sen. Myöhemmin selvisi, että asuntoa oli hakenut muitakin eikä meillä ollut pienintä järjestysnumeroa, mutta se annettiin meille (vastoin sääntöjä, pyytämättä) koska olimme nopeimpia! Niinpä muutimme parempaan mutta halvempaan asuntoon! Halvempaan siksi että tämä ystävä asuu sivuasunnossa alivuokralaisena ja maksaa meille vuokraa, joka on paljon vähemmän kuin vastaavista yksiöistä vapailla markkinoilla pyydetään (eikä hän tarvinnut takuuvuokria, kaikki hyötyivät), ja kun tämä vähennetään meidän vastikkeesta, asunto on n. 80 e halvempi kuin edellinen.
Jouduimme ottamaan asuntoa varten lainaa tuhansia euroja mutta maksoimme Jahven siunauksen avulla (luopumatta kymmenyksistä ja uhraamisesta) lainan pois ennen vuoden loppua, maksaen pelkästään joulukuussa reilusti yli 3000 e! Kaikki tämä vaikka olin koko vuoden työttömänä! On tämä ihmeellistä tämä Elohimin siunaus! Ja vielä jäi tonni säästöön rukoilemamme uuden auton käsirahaan (jolla ajelemme nyt)!
Kun olemme nyt eläneet elämää Herrassa Jeshuassa Messiaassa n. 10 vuotta, kokemuksemme on alusta lähtien ollut sellainen että ”mitä enemmän annat, sitä enemmän saat” tai ”rahat ihme-riittivät” tai ”kaikkien kulujen jälkeen, on kuin rahaa ei olisi kulunutkaan...”. Tämä on elämää ihmeissä! Yliluonnollista elämää Herran Jeshuan nimessä! Raamattu sanoo; ”Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeshuan nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa”(Kol.3:17) Tässä tulos, mitä tulee talouteen! (muutkin asiat ovat ok) Olemme kuitenkin aina valmiina kärsimään Herran Jeshuan nimen tähden, aina kuolemaan asti, jos Hän niin haluaa.