Törmään netissä jatkuvasti protestanttisten kristittyjen opetukseen että ”kaikki Jehovan Todistajien oppi olisi virheellistä”, että se että JT:t opettavat jotakin olisi jotenkin merkki opetuksen raamatunvastaisuudesta . Tehtäköön nyt selväksi etten ole itse Jehovan Todistaja vaan uudestisyntynyt kristitty, kuulun Helluntaiseurakuntaan. En silti ymmärrä sellaista näkemystä että kaikki oppi joltakin organisaatiolta, esim. JT:ltä, pitäisi suoralta kädeltä hylätä epäraamatullisena. Tällainen on suurta sokeutta, varsinkin kun samaan aikaan niellään suuri määrä kristillisyyteen puettua pakanallisuutta joka on tullut suurilta osin katolisen petokirkon kautta, esim. aidoista 10 käskystä luopuminen, sunnuntain ja joulun vietto, jopa joulupukki-harha ja joulukuusi, kastaminen ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen”, tempaus ennen ahdistuksen aikaa-oppi, oppi sielun kuolemattomuudesta, pelastuminen syntisen rukousta toistamalla, sian lihan syöminen, menestysteologia, rock-musiikki, yms. Eikö Raamatussa opeteta, meille jotka siihen uskomme, että ”koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on”?

Mielestäni JT:n opetus esim. helvetistä/ mitä kuoleman jälkeen ja joulun vietosta on raamatullisempaa kuin protestanttisilla kristityillä.

Huomaa, en tässä nyt sano että JT olisi hyvä organisaatio tai että hedän oppinsa olisi laajasti hyvä. JT:t ja Watch Tower edustaa saatanallista harhaoppia jonka seuraaminen vie tuhoon, Raamattu on sitä vastaan.

Sanon vain että kristillisten seurakuntien opetukseen ja perinteisiin on pesiytynyt paljon epäraamatullisia asioita joita olisi kyettävä myös tarkastelemaan kriittisesti, ei vain ulkopuolella olevaa.

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne, blogini mahdolliset lukijat.