Jos todella olet kiinnostunut tuntemaan totuuden (tässä "totuuden tunteminen" viittaa esim. seur. kysymysten oikeiden vastausten tietämiseen: Mikä on elämän tarkoitus? Onko Jumala olemassa ja kuka Hän on? Miksi maailmassa on niin paljon pahuutta? Mitä kuoleman jälkeen? Elämän alkuperä? Miten voi elää ikuisesti? Miten "kaikki voi olla mahdollista"?) niin saat sen kyllä selville.

Sano vilpittömästi koko sydämestäsi esim. "Jumala, jos olet olemassa, ilmaise itsesi minulle, haluan tuntea sinut, pelasta minut, näytä minulle totuus" ja vielä parempi jos sanot vielä esim. "haluan palvella sinua elämälläni" Jos näin teet, Jumala tulee ilmoittamaan itsensä sinulle, koska Hän on luvannut "Etsikää niin te löydätte..." Sinun tehtäväsi on sitten vain ottaa vastaan. On oltava avoin kaikelle, eikä pitää kiinni jostain uskonnollisista, filosofisista, tieteellisistä tms. etukäteisolettamuksista.

Itse etsin ennen Jumalaa mielestäni vilpittömästi, mutta siltä pohjalta että "oma elämäntyyli on oikeutettu, jälleensyntymä on totta, ufot ovat muukalaisia ulkoavaruudesta, jne." ja kristinusko oli jotenkin "kuollutta", "vanhanaikaista" tai "jo nähtyä".

Uskon että siksi siihen etsintään meni niinkin kauan ennen kuin totuus löytyi (minut kastettiin 27-vuotiaana, parhain nuoruus oli hurahtanut murheellisesti päämäärättömään toilailuun, sen sijaan että olisin elänyt tätä yliluonnollista elämää Jumalan suunnitelmassa ja nyt olisin jo vaikka missä).

Totuus löytyi kun suostuin nöyrtymään ja tunnustin syntisyyteni ja tajusin kuinka väärässä olinkaan ollut. Totuus alkoi puhua vahvasti puolestaan kun luin Jumalan Sanaa ja rukoilin, silmäni avautuivat vähitellen. Ei tarvittu ketään käännyttämään minua, synteihin hukkuvana ihmisenä tarrasin kiinni Jumalan armoon, Jumala ilmaisi itsensä minulle väkevästi ja palaset loksahtivat paikoilleen.

Meillä Jumalan Uuden Liiton Pyhillä Papeilla on maailmankaikkeuden paras tuote; "Totuus, Tie ja Elämä", Jeesus Kristus. Meidän ei tarvitse puhua itseämme kipeiksi markkinoidaksemme Häntä, Totuus puhuu puolestaan. Siksi minäkin voin nyt vain kehottaa sinua joka ehkä luet tätä nyt; kyseenalaista kaikki, etsi totuutta vilpittömästi. Tulet kyllä näkemään Totuuden, ei tarvita mitään "näin se on, eiku näin, juupas-eipäs -kinastelua." Totuus puhuu puolestaan!