Raamattuun on kätkettynä Universaali Totuus! Näissä tuhansia vuosi vanhoissa Pyhissä Kirjoituksissa on yliluonnollinen, elämää suurempi voima! Kristilliset kirkot ovat petkuttaneet meitä monia luulemaan että kristinusko on sitä mitä näemme heidän kirkoissaan! Ooh, kuinka joku olisi jo lapsuudessa tullut sanomaan ja oikein takomaan päähän tämän henkeäsalpaavan yli ymmärryksen käyvän ihanan totuuden! Olisin minäkin välttynyt vuosien etsinnältä ja parhaiden nuoruusvuosieni hukkaan heittämiseltä. Nyt Jumalan armosta sen kuitenkin tiedän, Raamatun sanoma muuttaa yliluonnollisella tavalla ihmisen! Tämä on jotain niin suurta ja ihmeellistä että ole hiljaa ja vaikene ja vapise sinä syntinen tämän kirkkaan Totuuden edessä! Herää kysymys onko sinussa miestä/naista tarttua Jumalan ihmiskunnalle heittämään haasteeseen? Totuudessa eläminen kun ei todellakaan ole pelkureille! Et kuitenkaan omin voimin voi tarttua tähän haasteeseen, vaan Jumalan on ensin kosketettava sinua, sinun on oltava Valittu! Se, että luet juuri tätä tekstiä nyt on vahva merkki siitä että olet Valittu, se jokin tulee sinuun, haluat sitä tai et, helpointa olisi jos ottaisit sen vastaan vapaaehtoisesti ettet joutuisi elämässä kärsimään suunnattomasti prosessissa jolla Jumala nöyryyttää sinut pisteeseen jossa lopulta otat sen vastaan. Emme voi ymmärtää Jumalan valintoja, miksei hän valinnut pelastukseen kaikkia, mutta emme myöskään voi tietää ketkä hän valitsi, kaikki ei ole sitä miltä näyttää! Hiukset nousevat pystyyn jos ajattelemme tätä!

Jeesus sanoi seuraajilleen, ”pyytäkää mitä ikinä tahdotte ja uskokaa saaneenne sen niin se on teidän”. Ymmärrätkö mitä tämä tarkoittaa? Luuletko että tämä on leikkiä! Maailma ei todellakaan ole sitä miltä näyttää, on näkyvä todellisuus mutta myös hengellinen todellisuus jossa vallitsevat toiset lait ja jonka avulla elämämme voi muuttua radikaalilla tavalla, parempaan! Mieti, kaikki on mahdollista! Kaikki! Tämä on kuitenkin yhdistettävä muutokseen joka meissä, Jeesuksen seuraajissa, syntyy.

Moni luulee että vapaus on sitä että voi tehdä mitä huvittaa. Tämä on valhetta! Todellinen vapaus on sitä että tuntee totuuden, että voi tarkkailla tämän maailman menoa kuin ulkopuolisena ja nähdä asioiden lävitse, että mikään ei voi sitoa hengellisellä tasolla. Ihmiset jotka tekevät sitä mitä huvittaa ovat yleensä kaikista eniten sidottuja hengellisellä tasolla, he eivät ole vapaita vaan sokeita ja kahleissa matkalla ikuiseen tuleen! Vapaana sen sijaan silmämme ovat auki ja näemme myös hengellisen todellisuuden ja viholliset, voimme kuitenkin komentaa pimeyden henkivaltoja Jeesuksen nimessä, ja ne alistuvat, auktoriteetti on väkevä! Kun meillä on suora yhteys Kaikkivaltiaaseen Jumalaan tajuamme mitä eroa on uskonnolla ja sillä mitä koemme! En häpeä julistaa tätä sinulle suoraa huutoa päin naamaa: Jeesus elää tänään ja tarjoaa meille elämän! Jos et tätä ymmärrä niin olet kahleissa, mutta tiedä ja ymmärrä: Jeesuksen ylösnousemusvoima rikkoo kahleet! Jos olet valittu, se on vain ajan kysymys.