Jos et ole vielä lukenut, lue miten Jumala järjesti ihmeellisesti kaksi viimeisintä asuntoamme tästä samasta blogista! Mutta tämä viimeisin on ehkä vielä niitäkin rajumpi ihme ja ihmisjärjelle käsittämätön Jumalan voiman näyte!

Kaikki sai alkunsa kun vaimoni työkaveri muutti asumisoikeusasuntoon. Niinpä mekin kiinnostuimme aiheesta (asumme nyt vuokralla) ja päätimme pyytää kaupungilta järjestysnumeron (joka tarvitaan ja jonka perusteella asumisoikeus asuntoa voi hakea) jos vaikka joskus tulevaisuudessa hankkisimme sellaisen. Se tuli postissa parin viikon päästä. Yllätykseksemme paperista selvisi että meillä oli jo ennestään vuonna 2002 pyydetty numero. En tiedä miksi olin sen aikoinaan pyytänyt ja olin täydellisesti unohtanut sen.

 Tästä pari päivää, ja perjantai-iltana katselimme netistä kaupungistamme eri firmojen asumisoikeusasuntoja, löysimme vain 3 kiinnostavaa taloa (emme halua asua kaukana keskustasta)  ja päätimme laittaa hakemuksen sisään näihin kolmeen, ja vain ja ainoastaan kolmioihin. Katsellessamme näiden asuntojen pohjapiirrustuksia netistä, iskimme silmämme erääseen 72,5 neliön kokoiseen kolmioon eräässä näistä taloista, asunnossa oli ihana avoin keittiö ja makuuhuoneet erillään ja kaikessaan se oli juuri sellainen asunto josta unelmoimme. Hakemusten jätön jälkeen puhuimme ja unelmoimme juuri tästä asunnosta vaimoni kanssa, ja aloimme heti rukoilla juuri sen asunnon saamisen puolesta. Siitä tuli jonkinlainen pakkomielle. Mainitsimme sen lähes jokaisessa rukouksessa sinä viikonloppuna ja maanantaina, jopa kun kiitimme ruoasta.

Tiistai aamuna istuin vessassa ja poimin lattialla lojuvan espanjankielisen Raamatun ja avattuani sen,  silmäni iskeentyivät Mark.11:24 Jeesuksen sanoihin: "Sen tähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva." Otin sen sinä hetkenä aivan todesta ja lähdettyäni WC:stä aloin kiittämään ja ylistämään Herraa asunnosta jonka saamme, olin siitä aivan varma, Jumalan sanahan sanoi niin. Noin 2 tunnin kuluttua tästä tuli posti, 3 kirjettä, ja yksi niistä oli siltä yritykseltä jolla oli juuri se asunto. Avattuani kirjeen olin shokissa! Siinä sanottiin "Oheisena lähetämme tiedot Teitä mahdollisesti kiinnostavasta asumisoikeusasunnosta… vapautuu 1.2.2008…" ja se oli juuri se asunto josta unelmoimme ja josta hetki sitten olin uskossa kiittänyt Jumalaa!

Heittäydyin kasvoilleni maahan palvomaan Jumalaa ja hetki oli ainutkertainen.

Asuntoa ei oltu tarjottu kenellekään muulle kuin meille. Kävimme katsomassa sitä jo seuraavana päivänä ja jätimme myöntävän vastauksemme firmalle, ja asunto on käytännössä meidän, muutamme siihen maaliskuun alusta.

Ajattele mikä ajoitus: Kyseisiä asuntoja on siinä talossa vain 7 ja näiden asuntojen vaihtuvuus on äärettömän pieni. Nyt satuimme hakemaan haluamaamme täydellistä asuntoa juuri sillä hetkellä kun sellainen vapautui ja "sattumalta" meillä oli paras järjestysnumero. Halleluja!  Nopeampaa rukousvastausta ei voisi olla! Viikonloppuna haimme ja heti maanantaina lähti kirje...!

Rukouksessa on voimaa! Jeesus Kristus elää tänään ja vastaa rukouksiin ja johdattaa!