Haluaisin kertoa esimerkin siitä kuinka yliluonnollista Jeesukseen uskovan elämä voi olla ja kuinka rukouksessa on voimaa.

Tapahtui vuonna 2005 keväällä kun olimme matkalla Etelä-Amerikassa 3 kk, meillä ei ollut sinä aikana täällä Suomessa asuntoa eikä työtä, ja rahaakin oli vain rajallinen määrä. Jo ennen matkaa rukoilimme tämän asian puolesta, siis että kaikki järjestyisi.

Siellä Etelä-Amerikassa, ennen kuin palasimme, nousimme monena aamuna jo viideltä rukoilemaan Jumalaa ja jätimme tämän asian täysin Hänen käsiinsä. Oikein koettelimme Jumalaa että "nyt todella nähdään onko Herra meidän kanssamme".

Olimme jättäneet lähes kaikki tavaramme veljeni kotiin säilöön, hänen kotinsa oli hyvällä paikalla Tampereen keskustassa.

Kävi niin että sillä välin kun olimme poissa, veljeni sairastui ja joutui pitkäaikaiseen sairaalahoitoon, ja hänen asuntonsa jäi tyhjilleen. Niinpä kun palasimme maahan, saimme asua 1. kk:n siinä ilmaiseksi, ja pystyimme etsimään asuntoa koska sinne tuli lehti ja oma internet koneemme jonka olimme jättäneet sinne säilöön oli siellä käyttövalmiina. Sitten kun menimme juuri kiihkeimmin haluamamme asunnon esittelyyn (jo kun siitä oli ilmoitus lehdessä iskimme siihen oikein silmämme) kiinnostuneita oli paljon ja esittelyyn piti tulla parikymmentä ihmisiä, tapahtui ihme: olimme AINOAT jotka tulivat paikalle!

Hämmästyttävää tässä on se, että sama oli tapahtunut vuokratessamme edellistä asuntoa erinomaiselta paikalta Tampereen keskustasta 3 vuotta aikaisemmin (kun olimme aivan uskomme alkutaipaleella). Esittelyyn piti silloinkin tulla n. 30 ihmistä (esittely oli välitysfirman kautta) ja olimme silloinkin ainoat jotka tulivat paikalle, eikä kukaan osannut selittää mihin kaikki muut ihmiset olivat kadonneet! Me osasimme: olimme rukoilleet!

Eikä tässä vielä kaikki, nyt asunnon omistaja ei halunnut takuuksi rahaa ollenkaan, vaikka emme olleet pyytäneet (olimme rukoilleet tätä, koska varamme olivat matkan jälkeen rajalliset). Pystyimme takuuvuokrien maksamisen sijasta ostamaan hämmästyttävän monia huonekaluja ja kodinkoneita joita tarvitsimme.

Sitten oli rahat vähän tiukalla ja juuri silloin postissa saapui kutsu johonkin lomaosake esittelyyn johon osallistumisesta sai palkkioksi 50 euron lahjakortin Stockmannille, jolla saimme sen elintarvikeosastolta ruokaa!

Rukoilin näihin aikoihin myös että löytäisin 3-vuorotyön pyöräilymatkan päästä. Se järjestyi täydellisesti! Siitä sitten elämä on jatkunut ylä- ja alamäkineen mutta maailmankaikkeuden Herra on ollut kokoajan mukana ohjaamassa, kun olemme luovuttaneet oman tahtomme Hänelle ja vaeltaneet kuuliaisina ja rukoillen. Tässä pieni esimerkki siitä mitä Jumala voi tehdä ja vastata rukouksiin.

Jeesus ei ole mikään uskonto vaan elävä ihmeellinen voima joka vaikuttaa kaikilla elämän alueilla niin että emme voi muuta kun hämmästyneinä ja pelosta vavisten pudota polvilleen Hänen Majesteettisuutensa ja Rakkautensa edessä! Kunpa sinäkin rakas ystävä voisit löytää tämän voiman elämääsi! Siunausta!