Vaihdoimme kesäkuussa auton uudempaan, v 2012, ajettu 100 000. 6 kk:n ja 12000 ajetun km jälkeen alkoi palaa moottorin vikavalo. Korjaamolla selvisi että vikakoodeja oli 6, pienellä korjauksella lähti niistä 2, neljä jäi, ikävältä kuulostavia bensan palamiseen yms liittyviä vikoja. Korjaamisen kustannukset pelottivat, korjaamolla oli jo puhetta noin 1300 euron remontista... eivät suositelleet sillä pitkälle matkalle lähtemistä. Auto kuitenkin toimi koko ajan normaalisti.

Meillä oli tarve lähteä samoihin aikoihin pojan turnauksiin Turkuun ja Raumalle ja ajoa on muutenkin koko ajan ihan hirveästi. Rukoilimme hyvin vahvasti Jeshuan nimessä että Jumala korjaisi automme, että kun lähdemme Turkuun niin ei tulisi mitään ongelmia.

Kun sitten lähdimme Turkuun, kuinka ollakaan, moottorin vikavalo lakkasi palamasta, auto toimi täydellisesti ja toimii koko ajan ja vikavalo ei ole palanut tuon jälkeen enää vaikka on ajettu jo satoja kilometrejä. Peruin varatun ajan korjaamolle. Jumala korjasi automme!