Kirjoitettu 20.11.2011 (kopioitu emailista, kuvat eivät valitettavasti ole mukana) Erittäin ajankohtainen ja tärkeä viesti kaikille niille jotka Iankaikkinen Jumala on kutsunut!

 Shalom,



 http://youtu.be/TTJ_E5YCbGY Gary Kah with Sid Roth - Exposing the Anti-Christ (28 min) (Video is used for Informational and Educational Usage only).

 Tuoreessa Sid Rothin ohjelmassa (marraskuu 2011) hän haastattelee Gary Kah'ia (yllä). Gary Kah antaa tietoa asioista, jotka osoittavat antikristuksen aikaan. Olen koonnut videolta joitakin asioita:

 Viime vuonna presidentti Barak Obama, paavi Benediktus XVI ja Tony Blair kaikki vaativat kahden valtion ratkaisua Israel-Palestiina-ongelmassa peräkkäisinä päivinä identtisillä lausunnoilla. (Yhteisestä sopimuksesta?)

 On tuttu asia, että Tony Blair kääntyi katoliseksi jäätyään pois Iso-Britannian pääministerin tehtävästä. Vatikaani tuntuu olevan vahva koordinoija Lähi-idän rauhankysymyksessä ja myös Uutta Maailmanjärjestystä luotaessa. Blair matkustaa säännöllisesti Vatikaaniin keskustelemaan paavin kanssa matkallaan rauhankysymyksissä Israeliin. Palestiinan johtajat ovat myös vierailleet paavin luona, samoin Israelin johtajat ja Hillary Clinton ym.

 Roomassa tehdään paljon päätöksiä koskien 'rauhaa'.

 Ja mikä on päämäärä:

 1. Jerusalemin kansainvälistäminen, pois Israelin hallinnasta ja joko YK:n tai EU:n alaisuuteen.

 2. Jerusalemista halutaan tehdä kolmen uskonnon; Islamin, juutalaisuuden ja kristinuskon yhteinen pääkaupunki. Jotta saataisiin globaali maailmanhallinto, niin jotenkin nämä uskonnot olisi saatava yhteen ja yhdistymään.

 Kaikki johtaa temppelin rakentamiseen ja ketä palvotaan tässä temppelissä?

 World Net Daily julkaisi elokuussa 2010 artikkelin: 'What? Muslim leader wants temple rebuilt' (Mitä? Muslimijohtaja haluaa temppelin rakennettavaksi)
 Adnan Oktar, turkkilainen kirjailija ja kreatonisti sanoo: "Kuinka  kristityt, muslimit, juutalaiset voisivat työskennellä yhdessä tässä projektissa? Koko ihmiskunta; jokaiselle on oma tiensä. Me olemme kaikki Adamin lapsia ja yhtä perhettä. Tarvitaan yksi temppeli, jossa kaikki voivat palvoa yhdessä. Jumala ei halua erottelua, vaan että kaikki tulisivat yhdessä palvomaan häntä. Me työskentelemme yhden rukoushuoneen, Salomonin temppelin saamiseksi kaikille Temppelivuorella."  Islamilainen Oktar kokosi yhteen Istambulissa
 muslimeja, rabbeja ynnä kristittyjä ja sanoi, että yhdessä vuodessa pystytään rakentamaan temppeli.

 Jerusalemin kansainvälistäminen tapahtumassa.

 Vaikutusvaltainen USA:lainen protestanttinen kristillinen johtaja Rick Warren (kirjoittanut mm. kirjat The Purpose Driven Church, julk. suom. Päämäärätietoinen seurakunta ja The Purpose Driven Life, julk. suom.Tavoitteena elämä) puhui muslimien kokoontumisessa Washingtonissa viime kesäkuussa, mikä on herättänyt ihmetystä ja hän kuuluu myös Tony
 Blairin perustaman uskonsäätiön johtokuntaan; (The Tony Blair Faith Foundation). Säätiön tarkoituksena on tuoda eri uskonnot yhteen. Tämä on Blairin mukaan ainoa tie rauhaan myös Lähi-idässä. Johtokunnassa on mukana muslimeja, juutalaisia ja kristittyjä. Tony Blair on puhunut eri kirkoissa ja näiden johtoryhmien kokouksissa USA:ssa. Monet kristityt ovat harhautuneet ja seuranneet Rick Warrenin jalanjäljissä kohti uskontojen yhdentymistä.

 USA:ssa on jo tullut tutuksi käsite Chrislam, joka on uskontojen yhteensulatus, ja syntynyt halusta tuoda kristityt ja muslimit yhteen, että saataisiin rauha Lähi-itään.
 Jotkut kristityt jopa pitivät Ramadanin tänä syksynä yhdessä muslimien kanssa veljeyden ja yhteyden tähden 'nöyryydessä'. Nämä ihmiset liikkuvat kohti uskontojen yhdistämistä; yhtä maailmanuskontoa.

 Mitä sana sanookaan:
 2 Kor 6: 13-18  "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa;
 sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä
 yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
 15. Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa  uskovaisella on uskottoman kanssa?
 16. Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
 17. Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
 18. ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".


 Johannes 14:6
  "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan  tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."


 Väärää yhteyttä on paljon (uskontojen välinen), mutta samalla on myös puutetta todellisesta yhteydestä, josta Jeesus puhui (uskovien yhteys).

 Paavi Johannes Paavali v. 1986 kutsui noin 200 uskonnollista johtajaa eri puolilta maailmaa yhteen ja tuolloin alkoi julkisemmin uskontojen välinen yhteyden harjoittaminen. (Lue myös postini 'Vatikaanissa tapahtuu' 31,10,2011)

 Dalai Lama oli tuolloin siellä, suuri paavin ystävä. Kaksi okkultista seremoniaa toteutettiin  mm. Amerikan intiaanien vanha rituaali. Paavi myöhemmin matkusti Intiaan ja osallistui siellä hindujen seremoniaan. Paavi uskoo, että Pyhä Henki on kaikissa ihmisissä, olivatpa kristittyjä tai ei.

 Tässä näemme nykyisen paavin, Benedict XVI,  25.10.2011 maailman uskonnollisten johtajien koollekutsujana:

http://www.capitalfm.co.ke/news/2011/10/pope-to-promote-peace-in-talks-with-world-religious-leaders/

 VATIKAANI, lokakuun 25. ? Paavi Benedict XVI kutsui 300 uskonnollista johtajaa kokoukseen Assisiin Italiaan torjumaan "väkivaltaa Jumalan nimessä", joka fundamentalistien kautta synnyttää jännitettä eri puolilla maailmaa.

 Torstaina 25.10 siis pidettiin uskontojen välinen kokous Pyhän Francis Assisilaisen syntymäpaikassa. Vatikaani sanoi edeltä, että tapahtuma tulee olemaan "matka vuoropuheluun ja rukoukseen rauhan ja oikeuden puolesta maailmassa".

 Yli 50 islamilaista edustajaa osallistui kokoukseen mm. Saudi Arabiasta ja Iranista. Mukana oli myös rabbeja, hinduja, buddhalaisia, sikhejä, zarahustralaisia, bahai'ta, konfutselaisia...eli uskontojen koko kirjo. Myös neljä ateistia osallistui. Päiväksi valittiin torstai, ettei se osuisi minkään uskonnon pyhäksi päiväksi.
 VATIKAANI, ROOMA:    Israelin uskonnolliset johtajat tapasivat paavi Benedikt XVI kanssa / Tehkää rauha Pyhässä Maassa & vapauttakaa oikeus
 Israelin Pyhiin paikkoihin kaikille uskonnoille
 Paavi Benedict XVI tapasi marraskuun 10. Israelin uskonnollisten johtajien neuvoston  kanssa, (joka perustettiin Israelissa 4 v. sitten ja johon kuuluu kristittyjä, muslimi ja juutalaisia johtajia), ja sanoi heille, että "dialogi eri uskontojen välillä tulee yhä tärkeämmäksi".
 http://www.catholicculture.org/news/headlines/index.cfm?storyid=12323

 Vatikaani on paikka, missä idän uskonnot, islam ja kristinusko  yhdistyvät. Islam arvostaa Mariaa suuresti. Muhammed uskoi, että kun hän menee paratiisiin, Maria olisi hänen vaimonsa. Fatimassa, Portugalissa 1900-luvun alussa tapahtuneet Maria-ilmestykset eivät olleet sattumalta juuri Fatimassa. Fatima oli nimeltään Muhammedin  tytär.

 Jos muslimit alkavat nähdä Maria-ilmestyksiä, tiedämme, että aika on myöhäinen, oli Gary Kah sanonut vaimolleen viisi vuotta sitten ja muutama vuosi sitten alkoi tapahtua. Indonesiassa, Egyptissä ja muualla muslimit sanovat, että ovat nähneet Marian ilmestyvän tai puhuvan. Monet näistä tapahtuvat paavin vanavedessä, kun hän on ollut alueella puhumassa rauhasta.

 Nykyinen paavi Razinger oli edellisen paavin mentori dogman alueella. Olemme lukeneet  tässä kuussa, kuinka nykyinen paavi haluaa yhteistä globaalia maailmantaloutta. "Tarvitaan poliittista auktoriteettia, maailmanhallitusta", sanoi paavi ja peräänkuulutti Uutta Maailmanjärjestystä.

 Nykyinen paavi on sanonut eroavansa tehtävästään ensi keväänä 2012. On tunnettua, että illuminaatit ovat kaavailleet antikristuksen ajan alkavaksi v. 2012. On arveltu, että seuraava paavi voisi hyvinkin olla Nigeriasta, musta paavi, kardinaali Francis Arinze. Musta paavi yhdistäisi valkoiset, mustat, ruskeat, keltaiset ja punaiset kristityt. Nigeriassa on suurin katolisten joukko Afrikassa; 20 milj. kristittyä.

 Heinäkuun 10. Obama tapasi paavin. Hän ymmärtää paavin roolin  tärkeyden. Vaikka Obama on voimakkaasti pro-abortti ja pro-homoseksualismi, he toimivat yhdessä samojen tavoitteiden eteen: globalisaatio, kahden valtion ratkaisu Israelille, ja Jerusalemin jakaminen. Jerusalemista pitäisi tehdä kansainvälinen kaupunki, kansainväliset joukot sinne, joko YK:n tai EU:n joukot. Se, joka istuu tämän pyramidin huipulla voi tehdä, mitä haluaa. Eli Antikristukselle valmistetaan näyttämöä. Hän tulee yhdistämään uskonnot väärän profeetan avustuksella .

 "Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko" Matteus 24: 26-27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
 
 Tulee suuri eksytys, kun Antikristus astuu valtaan. Hän tulee Kristus-hahmona, mutta ei ole Kristus.

 1 Tim 4:1-2, . Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
 2. valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty

 2 Tess 2:8-12 ,
 "...silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
 9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
 10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
 11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
 12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen"

 2 Kor 11:14 . "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
 Liitteessä kuvia (Cutting Edge, Finland kuvat ja teksti), joissa näkyy paavin päähine, risti ja viitta, kuvat paavin virkaanastujaisista v. 2005.

 Paavin risti -  taivutettu krusifiksi on symboli, jota saatanistit käyttivät kuudennella vuosisadalla. Tämä taivutettu risti luotiin  saatanistien toimesta kuvaamaan Antikristusta ja hänen Pedonmerkkiään! Siitä huolimatta ei vain Paavali VI vaan myös hänen seuraajansa, kaksi  Johannes Paavalia, kantoivat tuota esinettä ja kohottivat sen kunnioitettavaksi joukkojen edessä, joilla ei ollut aavistustakaan, että se seisoi siinä Antikristuksen puolesta.? Siten molemmat paavit - Johannes Paavali II ja Benediktus XVI - kertovat okkultisteille yli maailman, että hän ei ole perinteinen paavi, vaan paavi, joka on sitoutunut ?Maailman Uskonnollisen Johtajan? rooliin, kuten UMJ:en suunnitelma vaatii. (Väärä profeetta?)
 UMJ:en suunnitelma edellyttää, että tämä globaali uskonnollinen johtaja on roomalaiskatolinen paavi.

 Paavin päähine -  (mitre), ei ole mikään muu kuin vanha filistealaisten Daagon-jumalan kalahattu, kalajumalan, joka täysin tuhottiin pyhän raamatun Jumalan toimesta! Ja tämä paavi pitää tuota  Daagonin mitraa päässään. Yksi selvimmistä symboleista, että roomalaiskatolisuus on muinaista saatanismia kristinuskon valepuvussa, on tämä Daagonin kalahattu (mitre). Kuka sitten on Daagon ja mikä tämä hänen hattunsa?

 "Niin filistealaisten ruhtinaat kokoontuivat uhraamaan suurta uhria jumalalleen Daagonille ja iloa pitämään, sillä he sanoivat: "Meidän jumalamme on antanut vihollisemme Simsonin meidän käsiimme" Tuom.16:23

 Jumala teki selväksi, että Daagon oli väärä, tyhjä ja voimaton Jumala! "Ja filistealaiset ottivat Jumalan arkin ja veivät sen Daagonin temppeliin ja asettivat sen Daagonin rinnalle. Kun asdodilaiset nousivat varhain seuraavana päivänä, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä. Mutta he ottivat Daagonin ja asettivat sen takaisin paikoillensa.  Kun he taas nousivat varhain seuraavana aamuna, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä, mutta Daagonin pää ja molemmat kädet olivat katkaistuina kynnyksellä, ja ainoastaan muu ruumis oli jäljellä. Sentähden eivät Daagonin papit eikä kukaan, joka menee Daagonin temppeliin, astu Daagonin kynnykselle Asdodissa vielä tänäkään päivänä. Mutta Herran käsi painoi asdodilaisia, ja hän tuhosi heitä: hän löi heitä ajoksilla, sekä Asdodia että sen aluetta. Kun Asdodin miehet näkivät,
 miten oli, sanoivat he: "Älköön Israelin Jumalan arkki jääkö meidän luoksemme, sillä hänen kätensä on käynyt raskaaksi meille ja meidän jumalallemme Daagonille." 1 Samuel 6:1-7
 "Daagon - Pieni kala; diminutiivi sanasta dag = kala, kalajumala; filistealaisten kansallisjumala (Tuom. 16:23). Tällä jumalalla oli kalan ruumis ja ihmisen pää ja kädet. Se oli
 assyyrialais-babylonialainen jumaluus." Daagon on alkuperältään babylonialainen. Ilm. 17. luku on todella oikeassa, kun se kutsuu Väärän Profeetan kirkkoa ?salaisuus Babyloniksi?

 Liitteessä oleva kuva esittää jumalatar Cybele?ä Daagonin mitra päässään pirskottamassa pyhää vettä. Cybele?ä palvottiin Roomassa ja kutsuttiin suureksi kuningataräiti jumalattareksi. Jotkut tutkijat sanovat, että Pyhän Pietarin basilica tosiasiassa seisoo Cybelen päätemppelin entisellä paikalla. Termi ?kuningataräiti jumalatar? on
 suora vastine ?Taivaan Kuningattarelle?. (Jer 7:18; Jer 44:17, 25) On hyvin todennäköistä, että Neitsyt Marian käsite on otettu jumalatar Cybelestä, varsinkin ottaen huomioon mitran käytön ja Pyhän Pietarin basilican sijainnin Cybelen päätemppelin entisellä paikalla.

 Paavin Kultainen viitta - Simpukkakuvio vastaa itämaista lootusta ja sellaisena edustaa sekä Venusta että Afroditea, syvimmällä merkityksellään viitaten suoraan Lusiferiin! Okkulttisen perinteen mukaan ?Buddha syntyi lootuksesta (pedme) kun taas Afrodite syntyi merisimpukasta.?

 Tri. Cathy Burns esittää olennaisen osan tästä muinaisten - ja myös nykyajan - okkultistien käsityksestä, että Venus on Lusifer: ?Tietenkään tämän kaltaiset lainaukset eivät ole ollenkaan yllättäviä, koska vapaamuurarit itse ? kertovat meille, että Lusifer (eli Venus) on valontuoja ja Aamutähti. Blavatsky kirjoittaa druideista, mageista ja zoroasterilaisista, jotka tervehtivät Aamutähteä - kaunista Venus-Lusiferia.

 Erottelukykyinen kristitty voi varmasti tietää, että Antikristuksen ilmestymissuunnitelma on lähellä toteutumistaan. St. Malachy?n profetioiden mukaan koskien 112 viimeistä paavia,
 Benediktus XVI on numero 111.

 Osa kristityistä johtajista menee myös mukaan eksytykseen, kuten näemme Rick Warrenin tapauksessa. Hänen puolestaan voi rukoilla, että silmät avautuisivat. Ne, jotka tuntevat Herran, voivat olla avaamassa muiden silmiä tässä eksyttävässä ajassa.

 Kaikki on nyt tapahtumassa silmiemme edessä. Herra haluaa meidän olevan valmiina, erottavan henkiä, jotka villitsevät ihmisiä ja olevan kestäviä, ymmärtävän totuuden ja pysyvän siinä.

 Jaakob 1:12  "Autuas se mies, joka kiusauksen kestää, sillä kun hänet on koeteltu, on hän saava elämän kruunun, jonka Herra on luvannut niille, jotka häntä rakastavat!"

 Kun näemme nämä merkit nyt ympärillämme, meidän tulisi kokosydämisesti tulla lähemmäksi Herraa ja tehdä Hänet ensimmäiseksi elämässämme.20.11.2011